Zie hier wat

Creatrix®

voor jou kan doen!

Je hebt misschien al wel van alles geprobeerd, tig zelfhulpboeken gelezen en diverse coaches en therapeuten bezocht. Maar uiteindelijk bleek dit steeds een quick-fix geweest te zijn. Of kreeg je een (overlevings)strategie aangereikt om je negatieve emoties en gedachten onder het tapijt te blijven duwen. Maar na verloop van tijd val je weer terug in oude patronen, gedachten, gevoelens en gedrag….

Waarom vrouwen vast komen te zitten, vast blijven zitten en zo zoekend zijn…

De reden dat je vast blijft zitten is NIET omdat je er niet hard genoeg aan gewerkt hebt, niet hard genoeg je best hebt gedaan of omdat je hebt gefaald. Nee, de reden is dat jij niet die methodieken aangereikt hebt gekregen die er voor zorgen dat jij duurzaam van je beren op de weg afkomt.

Want wil een methodiek snel, diepgaand en blijvend resultaat geven dan moet een methodiek tegelijkertijd:

GENDERSPECIFIEK ZIJN

Mannen en vrouwen zitten anders in elkaar. Het brein van de vrouw werkt anders dan die van een man. Een vrouw heeft 24/7 een rollercoaster van hormonen door haar lichaam razen, een vrouw heeft vrouwelijke intuïtie en moederlijk instinct. Kortom, mannen en vrouwen verschillen en daarom hebben vrouwen andere zorg nodig dan mannen. Dit geldt niet alleen voor lichamelijke gezondheidszorg, maar ook voor geestelijke gezondheidszorg. De meeste methodieken echter zijn in de basis ontwikkeld voor het mannensysteem en werken daarom voor de meeste vrouwen niet of niet goed genoeg. Creatrix® is speciaal ontwikkeld door vrouwen voor vrouwen.

COMPLEET ZIJN

Je kan tegen een vrouw 1000x zeggen dat ze goed genoeg is. Ze kan ook rationeel gezien wel weten dat dat zo is, maar als ze het niet zo voelt is het er niet. Om een complete en diepgaande transformatie te ervaren, is het belangrijk dat je hoofd (mindset, je denken), hart (heartset, je gevoel) en je onderbuik (gutset, je intuïtie) met elkaar in overeenstemming komen en zo tot een totaaloplossing komen voor jouw beren op de weg. Of-of-of is niet goed genoeg, het moet en-en-en zijn. Creatrix® is compleet en richt zich op jouw hoofd, hart én onderbuik.

EPIGENETISCH ZIJN

Epigenetica is de wetenschap dat emoties en overtuigingen in de genen overerfd worden van generatie op generatie. Dus veel gevoelens en gedachten waar je tegenaan loopt komen niet uit jouw leven maar uit die van vele generaties geleden. Heb je wel eens ervaren dat je op zoek bent gegaan in je levensverhaal naar de bron van een gevoel of gedachte, dat je er niet uitkwam en kon blijven zoeken tot je een ons woog? Dat je dus niet kon verklaren waarom je iets voelde of geloofde? Dit komt omdat het issue niet ontstaan is in jouw leven, maar in het leven van iemand in jouw bloedlijn vele jaren geleden. Epigenetica speelt binnen Creatrix® een belangrijke rol.

VEILIG ZIJN

Creatrix® verschilt met vele andere methodieken -zoals EMDR- omdat je niet terug hoeft te gaan naar je trauma’s, pijnlijke herinneringen of ervaringen. Je hoeft het niet meer te herbeleven en zo wordt het trauma, negatieve gevoel of belemmerende gedachte ook niet verder verankerd in jouw systeem. Met Creatrix® hoef je nare gebeurtenissen niet meer te herbeleven..

WEDERKERIG ZIJN

Daar waar je iets weghaalt (een negatieve emotie, blokkerende gedachte), moet er ook weer iets voor in de plaats komen. Iets wat meer passend en ondersteund is. Zo blijf je als het ware niet met lege ‘gaten’ zitten die opnieuw met issues gevuld kunnen worden, want er is nu een diep innerlijk beter weten. Creatrix® verlost je van je beren op de weg, én je krijgt blijvende oplossingen voor terug die er voor zorgen dat er geen lading meer op kan komen.

EIGEN ZIJN

Tips, goede raad, inzichten… geweldig om te krijgen, maar niet voldoende om écht een transformatie in je leven te genereren. Immers, de persoon van wie je advies krijgt staat niet in jouw schoenen, leeft jouw leven niet, heeft niet jouw achtergrond, ervaring en jouw rugzak. Dus hoe wijs woorden ook zijn die je krijgt, het zijn niet die precieze levenslessen in die specifieke woorden die voor jou het grote verschil gaan maken. Die met jouw (onder)bewustzijn resoneren. Echte wijsheid beklijft enkel wanneer het een diep innerlijk weten is dat vanuit jezelf komt. Met Creatrix® komen vrouwen tot hun eigen oplossingen voor hun beren op de weg.

Creatrix® is ontwikkeld door Maz Schirmer van het Institute of Women International in Australië en naar Europa gebracht door Creatrix® Transformologist® en Hoofdtrainer Europa Nikolien Martina-Doorenbos van Moms&More (www.momsandmore.nl). Creatrix® is dé methodiek om vrouwen van hun emotionele en mentale beren op de weg af te helpen. Creatrix® zorgt ervoor dat vrouwen hun blokkades en issues qua gevoelens en gedachten loslaten, zodat ze weer die vrouw kunnen zijn die ze achter die negatieve emoties en overtuigingen zijn. Zodat ze weer zelfverzekerd, krachtig en sterk zijn en weer de beste versie van henzelf worden.
Speciaal voor vrouwen door vrouwen.

Creatrix® verovert in een razendsnel tempo de wereld en zal een grote rol spelen in de Hollywood documentaire ‘Impact’. Deze documentaire zal in 2019 in bioscopen wereldwijd te zien zijn:

 

Stel jezelf een supersnel en effectief transformatieproces voor dat ervoor zorgt dat je stopt met zelf-sabotage, niet langer meer voelt dat je vast zit, geen hulpeloosheid, pijn van vroegere ervaringen, onzekerheid en beperkende gedachten ervaart. Zelfs PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis) zal verleden tijd zijn na het Creatrix® proces.

EN het werkt een stuk sneller, gemakkelijker, pijnlozer en duurzamer dan psychologie, counselling, NLP, EMDR, EFT, Hypnose, coaching etc.!

Nikolien Martina-Doorenbos, eigenaar van www.momsandmore.nl, Creatrix® Transformologist® en Creatrix® Hoofdtrainer Europa over wat Creatrix® zo anders maakt….

Maz Schirmer van het Institute of Women over deze unieke methode voor en door vrouwen…

Vrouwen zijn ontzettend goed in het geven van advies. En dan vooral aan anderen. Hoewel wij in ons onderbewustzijn de oplossingen hebben voor onze eigen beren op de weg en daarmee dé expert zijn voor het oplossen van onze eigen problemen, vinden we het heel lastig om naar onszelf te luisteren. Ons gevoel/hart/innerlijk weten/intuïtie/instinct wordt vaak overschaduwd door onze stemmen in ons hoofd, ons denken. 

Herkenbaar?

Creatrix® – een hele geavanceerde vorm van visualisatie met je ogen dicht – brengt je naar een plek waar je bewustzijn stopt met het onderbreken en overstemmen van dit gevoel (je onderbewustzijn) en juist gaat samenwerken mét je gevoel. Zo worden je hoofd, hart en onderbuik met elkaar in overeenstemming gebracht. Dit zorgt er vervolgens voor dat je écht kan luisteren naar het advies dat je jezelf geeft en ontstaat er niet alleen een weten in je hoofd maar ook een diep innerlijk weten.
HIerdoor ervaar je à-la-minute echte AHA-momenten. Zo kan je niet langer aan je negatieve gedachten, emoties en belemmerende overtuigingen vasthouden, ga je anders denken, voelen en doen..

Zie hieronder vrouwen vóór en na hun Creatrix® ervaring…

Ben jij er klaar voor om de kracht van Creatrix® zelf te ervaren?

Neem dan direct contact op met jouw Creatrix® Transformologist®.
Heb je nog geen Creatrix® Transformologist®? Laat je gegevens hieronder achter, dan linken we je snel aan een Transformologist!

Ik kom graag in contact met

* Wij houden ook niet van Spam en zijn zuinig op jouw informatie *

Nikolien Martina-Doorenbos

Nikolien Martina-Doorenbos

Division Manager Institute of Women Europe | Head Trainer Europe | Creatrix® Transformologist® www.momsandmore.nl

“Ik ben al een aantal jaar coach voor ambitieuze moeders en specialist in vrouwelijke hormonen, heb daarin qua methodieken een hoop gezien en geleerd en gedaan maar het was het allemaal nét niet. Mijn cliënten gingen wel happy de deur uit, maar het beklijfde niet voldoende naar mijn zin. De oplossing was niet lange termijn genoeg, niet impactvol genoeg.
En aangezien ik geen huis-tuin-en keukencoach wilde zijn maar een coach wil zijn waarbij mijn cliënten kunnen zeggen ‘Nikolien je hebt mijn leven veranderd’, ben ik op zoek gegaan naar een oplossing die wel diepgaand en blijvend werkt voor vrouwen en hun beren op de weg.

En dat heeft mij helemaal naar Australië gebracht, ondanks 2 kleine kinderen thuis, een maand naar het andere eind van de wereld, totaal niet wetende waar ik in sprong… mensen dachten dat ik gek geworden was, maar ik volgende mijn gevoel en had vertrouwen. Institute of Women heeft daar namelijk een methodiek heeft ontwikkeld speciaal en alleen voor vrouwen: Creatrix®. En toen vielen bij mij de kwartjes… Daarom hebben mijn cliënten niet voldoende resultaat, zijn die trajecten zo lang en zwaar, daarom zitten er -ondanks ál die zelfhulpboeken en tig methodieken- nog steeds zoveel vrouwen muurvast: omdat die methodieken en zelfhulpboeken geschreven en ontwikkeld zijn voor het mannenbrein! Tot voor kort dacht men dat het mannenbrein en vrouwenbrein hetzelfde werkte, maar niets is minder waar (zie ook de ontwikkelingen in de genderspecifieke gezondheidszorg, maar wij vrouwen weten dat toch allang?!). Mannen en vrouwen verschillen en dus de methodieken die nodig zijn voor de begeleiding van vrouwen moeten dan ook anders zijn dan de methodieken voor mannen.

Ik ben dus naar Australië gegaan en heb Creatrix® geleerd en als allereerste naar Europa gebracht. En direct merkte ik het verschil in de begeleiding van mijn cliënten, de snelheid en het gemak waarmee ze anders gingen denken, voelen en doen was echt geweldig én het werkt lange termijn. En daarom heb ik de Creatrix® opleiding in 2016 naar Nederland gebracht. Dit moeten andere vrouwen ook leren!
Creatrix® is dé methodiek voor vrouwen maken die vast zitten. Heb je beren op je weg? Neem snel contact op en binnen een paar weken ben je er van af. Gegarandeerd!”

De reden dat Creatrix® snel en diepgaand werkt en blijvende resultaten geeft is omdat het je letterlijk van je blokkerende emoties en gedachten afhelpt, waarna er diepe innerlijke levenslessen rondom die blokkade naar boven gebracht worden. Daarna wordt de manier waarop je reageert op die emoties en gebeurtenissen die deze emoties oproepen gehercodeerd en herkaderd.

 

Vervolgens, maakt dit dat je vrij bent om jouw leven te her-creëren zoals jij het wil, zonder de mentale blokkades of het gewicht van al die emoties die op je schouders rusten!

Creatrix® TRANSFORMEERT ook jouw leven!

Waar wacht je nog op? Het is tijd voor verandering!

Neem dan direct contact op met jouw Creatrix® Transformologist®.
Heb je nog geen Creatrix® Transformologist®? Laat je gegevens hieronder achter, dan linken we je snel aan een Transformologist!

Ik kom graag in contact met

* Wij houden ook niet van Spam en zijn zuinig op jouw informatie *

FAQ

Is Creatrix® geschikt voor elke vrouw?

Ja, voor elke vrouw die écht van haar beren op haar weg af wil. Het maakt niet uit hoe groot of klein deze beren zijn, wat je achtergrond, beroep of je dromen zijn. Of je nou meer een denker bent, of juist een voeler. Of je nou nuchter en down-to-earth bent, of juist spiritueel. Qua leeftijd is het afhankelijk van de vrouw/het kind of zij de geavanceerde visualisatie goed kan volgen. Dit is maatwerk. Creatrix® werkt verder voor elke vrouw die gemotiveerd en gecommiteerd is om haar leven blijvend te transformeren.

Wat zijn de kosten van een Creatrix® traject?

Natuurlijk zijn de prijzen belangrijk, maar prijzen vind je niet online. En dat is met een hele goede reden. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk dat je precies weet wat je gaat krijgen om zo je Creatrix® traject op de juiste waarde te kunnen schatten. Immers, zonder de juiste en volledige context zeggen prijzen helemaal niets. En ja, natuurlijk wil je eerst weten wat iets kost voor je er aan begint. In het persoonlijk gesprek met je Transformologist® krijg je dan ook alle prijzen op een rijtje. Een Creatrix® traject is absoluut maatwerk. Immers, elke vrouw is verschillend. Dit is geen ‘one size fits all’. Prijzen zijn daarom ook maatwerk en in overleg. Neem daarom ook (vrijblijvend) contact op met je Facilitator om dit verder te bespreken.

Waarin verschilt een Creatrix® Transformologist® van andere coaches en therapeuten?

Het verschil tussen een therapeut, coach en een getrainde en erkende Creatrix® Transformologist® is dat een Creatrix® Transformologist® de opleiding tot Creatrix® Transformologist® heeft afgerond. Daarmee heeft ze afscheid genomen voor haar innerlijke drama queen, heeft haar eigen beren op de weg aangepakt met Creatrix® en heeft nu een diep innerlijk beter weten. Ze heeft geen emotionele haakjes meer met bepaalde issues, er is geen lading meer. En als rolmodel en voorbeeld deelt ze dit met andere vrouwen. De Transformologist® draagt haar eigen oude verhaal niet meer met zich mee, ze is geen slachtoffer meer. Daarnaast deelt zij graag, helpt zij anderen te groeien en dezelfde weg af te leggen die zij heeft gedaan. Ze is veel meer dan een uitvoerder van een methodiek. Ze begrijpt wat er werkelijk voor nodig is om een vrouw die vast zit diepgaand en duurzaam te helpen. Een Creatrix® Transformologist® is doortastend, sterk, vastberaden, liefdevol, een rolmodel en biedt veiligheid. Ze werkt volgens een gedragscode. Ze roept de hulp in van haar collega Transformologists® wanneer het nodig is want ze durft kwetsbaar te zijn en leidt vanuit authenticiteit in plaats van zich te laten leiden door maskers.

Hoeveel sessies heb ik nodig om van mijn blokkades af te komen?

Dat is per vrouw verschillend. Gemiddeld heeft een vrouw 4 sessies nodig van ca. 2 uur per sessie. We werken echter op basis van resultaat, 200% commitment en geven je zelfs GARANTIE op het resultaat. Met andere woorden: Wij laten je pas los als jij van je beren af bent. Eerder niet! Deal?

Ik woon in het buitenland. Kan ik dan ook Creatrix® ervaren?

Ja absoluut! Sessies kunnen zowel face2face plaatsvinden in de praktijk van de Transformologist®, als ook via bijvoorbeeld Skype (of een andere online methode). Of een combinatie hiervan. Qua effectiviteit is er geen verschil.

Wat nou als ik het traject ben gestart en het niet voor mij werkt?

Creatrix® werkt voor alle vrouwen die echt van hun issues af willen, die er 200% voor gaan. Voordat je aan jouw traject begint heb je een uitgebreid voorgesprek met je Transformologist®. Omdat Transformologists® resultaatgarantie geven, zal een Transformologist® geen traject met je aangaan op het moment dat ze er aan twijfelt of de resultaten wel behaald kunnen worden en of het wel voor je zal werken. Zo nodig zal er eerst met een voor-programma gestart worden, alvorens er met Creatrix® verder gewerkt wordt.

Waarmee verschilt Creatrix® van EMDR, Hypnose, NLP of andere methodieken?

Creatrix® is genderspecifiek, en daarmee dus speciaal voor vrouwen door vrouwen. Het werkt dan ook niet voor mannen. Daarbij wordt hoofd, hart én onderbuik aangesproken, zowel je bewustzijn als je onbewustzijn, je denken én je voelen. Speelt epigenetica een belangrijke rol. Hoef je niet trauma’s, nare herinneringen en vervelende ervaringen te herbeleven, is het veilig en zelfs fijn om te doen. Blokkades worden niet alleen weggehaald, je krijgt er ook levenslessen voor terug. En bovenal is het snel, diepgaand en BLIJVEND! (En daar geven Creatrix® Transformologists® je zelfs GARANTIE op).

Blijf ik nog wel mijzelf na Creatrix®?

Creatrix® zorgt er voor dat je juist méér jezelf wordt. Weer de vrouw wordt die je bent achter de blokkades, de belemmerende overtuigingen en negatieve emoties. Je wordt weer de vrouw die je bent achter die maskers: authentieker, vrijer, jezelf. Waardoor je ook beter keuzes en stappen kan nemen die écht bij je passen en mensen aantrekt die jouw waarderen om wie JIJ bent.

Kan dit allemaal in zo'n korte tijd?

Op het moment dat je een vierkant dekseltje op een rond potje draait duurt het lang, gaat het moeizaam en kost het veel bloed, zweet en tranen. Als je het al voor elkaar krijgt past het niet optimaal en ervaar je problemen zoals dat de inhoud van het potje gaat lekken. Als je daarentegen een passend rond dekseltje op het potje draait, gaat het snel, moeiteloos en zit het goed vast. Zo ook bij methodieken die vrouwen voor hun issues aangereikt krijgen. Is de methodiek niet passend voor de vrouw en geen complete methodiek, wordt het een langdurig, moeizaam en vervelend proces. Is de methodiek gemaakt voor jou als vrouw én is het compleet, epigenetisch, veilig, wederkerig én eigen, dan zal het resultaat snel, diepgaand en duurzaam zijn!

Is er ook zoiets voor mannen?

Ja, dat heet Innovatrix®. Speciaal voor mannen, door mannen. Meer info: http://www.globaltransformatrix.com/what-is-innovatrix/

Ik zit momenteel in een heftige fase. Kan ik niet beter wachten tot de rust is teruggekeerd?

Er is nooit zoiets als het perfecte moment. Hoe fijn zou het juist zijn als je NU evenwichtig, rustig, sterk en zelfverzekerd door deze heftige fase heen zou kunnen gaan? Vaak is uitstel een excuus omdat verandering spannend is. En blijf je doen wat je altijd hebt gedaan, ga je krijgen wat je altijd hebt gekregen. Wil je dat?

Ik zou ook wel Creatrix® Transformologist® willen worden! Kan dat?

Ja dat kan! Er worden opleidingen gegeven voor invloedrijke vrouwen die echt een kriebel voelen als ze zich in Creatrix® verdiepen en heel graag andere vrouwen van hun issues afhelpen. Meer informatie over de opleidingen kan je hier vinden: www.instituteofwomen.eu. Of neem contact op met Nikolien Martina-Doorenbos via nikolien@instituteofwomen.eu.

Ik wil graag in contact komen met een Transformologist® maar kan mijn gegevens niet invullen.

Vervelend! Check even of je je gegevens goed hebt ingevuld. Word je niet doorgestuurd naar een volgende pagina, ververs deze pagina dan even en vul opnieuw je gegevens in. Stuur eventueel een bericht naar Nikolien (nikolien@instituteofwomen.eu).

Heb je een andere vraag? Neem dan contact op met je Transformologist®
óf met Nikolien Martina-Doorenbos, Creatrix® Transformologist® en Creatrix® Hoofdtrainer Europa: nikolien@instituteofwomen.eu / +31 (0)6 54933909

Translate »